Claes Schmidt/Sara Lund

Claes Schmidt/Sara Lund

Claes Schmidt, inspiratör, entreprenör och f.d. marknadschef blev känd som "Sara Lund" över hela landet när han "kom ut" som transvestit 2003. Claes föreläser alltid som "Sara". Dels för att han är transvestit, men också för att det utmanar åhörarens sätt att tänka. Claes Schmidt mottog "Stora Talarpriset" februari 2011 och har givit ut boken "Från Man till Människa".


Elisabeth Ohlson Wallin

Elisabeth Ohlson Wallin

Elisabeth Ohlson Wallin började arbeta som dagstidningsfotograf 1980. Hennes konstnärliga genombrott skedde med fotoutställningen Ecce Homo 1998. Den visade Jesus i sällskap med hbtq-personer och väckte mycket starka känslor. Våren 2017 debuterar hon som regissör, när Strindbergs Intima Teater sätter upp Kung Kristina Alexander– en föreställning där film och foto möter teater.


Karlsson & Wiktorsson

Karlsson & Wiktorsson

Karlsson & Wiktorsson är förändringskonsulter som är fast grundade i värderingar om allas lika värde. Vi har erfarenhet från utvecklingsarbete i olika samhällssektorer, som konsulter i eget bolag och chefer inom ideella organisationer. Sofia Karlsson och Pär Viktorsson Harrby är grundare.


Katarina Bivald

Katarina Bivald

Katarina Bivald debuterade hösten 2013 med boken Läsarna i Broken Wheel rekommenderar på Bokförlaget Forum. Sommaren 2015 kom Katarina Bivalds andra bok, Livet, motorcyklar och andra omöjliga projekt, ut.

Foto: Helén KarlssonLoving Communications

Loving Communications

Wania Forsman är certifierad NLP-coach. Hon är även utbildad inom ledarskap, kommunikation, pedagogik, internationella relationer samt freds- och konfliktvetenskap. Hennes samlade erfarenheter och kunskaper inom både offentlig sektor och det privata näringslivet, gör att hon blir en tillgång i alla företag och organisationer som hon arbetar med.


MantraMeditation

MantraMeditation

Charlotte Signahl är utbildad meditationslärare vid Chopra center i Carlsbad, Kalifornien. Som lärare har hon haft Davidji och Deepak Chopra. Utbildningen bygger på gamla indiska traditioner som uppdaterats med den forskning kring hjärnan och hälsa som bedrivs av centrets läkare i kontakt med det närliggande universitet. Meditationskurser kan byggas in i andra kurser, seminarier eller föreläsningar eller hållas separat.


Medlingscentrum

Medlingscentrum

Medlingscentrum arbetar på två ben. Medlingscentrums konsultverksamhet hanterar effektivt arbetsplatskonflikter mellan individer och i grupper. Medlingscentrum stödjer chefer och anställda i att hantera konflikter och att skapa en stimulerande arbetsmiljö.


Metodbanken

Metodbanken

Metoderna i Metodbanken är enkla, kreativa, vanliga, unika, kluriga, roliga – det finns något för alla syften och behov. I Metodbanken får du tips och verktyg för att leda möten mer kreativt. I Metodbanken finns effektiva och roliga övningar för teamutveckling. I Metodbanken finns inspiration för personlig effektivitet och personlig utveckling


NORMACT

NORMACT

NORMACT är ett företag som sedan 2006 (tidigare under namnet Jämställdhetsbolaget) arbetat med utbildning, process- och projektledning i organisationer inom privat, offentlig och ideell sektor.Sandra Dahlén

Sandra Dahlén

Sandra Dahlén har arbetat i drygt 15 år med frågor som rör genus, diskriminering, normer och sexualupplysning. Numera anlitas Sandra Dahlén som frilansande konsult, utbildare och författare över hela landet.

Foto: Ulrica Zwenger.


Ulrika Eklund

Ulrika Eklund

Ulrika Eklund är konsult och utbildare med mångårig nationell och internationell erfarenhet med fokus på ledarutveckling, möten för delaktighet och jämställdhet. Ulrika Eklunds drivkraft är att arbeta för en bättre värld. Små, små steg som vi kan ta tillsammans är vad som får Ulrika Eklund att bli engagerad.