Charlotte - en presentation

Det låter lite kaxigt men jag får ofta höra att jag är väldigt rolig. Jag använder "stand up" som pedagogiskt verktyg. Fördelen med det är att ämnet inte upplevs som tungt eller tjatigt – aldrig tidigare har de fått skratta åt allt som kan hända, sina egna tillkortakommanden och nervositet kring dessa ständigt aktuella frågor. En annan fördel är att jag då också kan vara ganska tuff. Diskriminering eller stress i livet är inte OK och vi kan med fakta, humor och kärlek komma fram till att ansvaret och möjligheter till lösning ligger hos oss alla.

Sedan 2006 är jag företagare med fokus på föreläsningar, utbildning och att moderera och processleda konferenser. Främsta utbildningen är livet men jag har läst historia, sociologi, och psykologi på Stockholms Universitet, samt teologi och mänskliga rättigheter. Är utbildad meditationslärare och ACT-handledare. Jag har gått otaliga ledarskaps-, retorik- och metodutbildningar. Som ung var jag bland annat förbundsordförande för Röda Korsets Ungdomsförbund, ordförande för URIX, projektledare på Sensus Studieförbund. Dessutom har jag åtta års yrkeserfarenhet inom hemtjänsten. Stockholm är hembygd men känner mig hemma överallt.

Största intressen är meditation, grupprocesser, maktteorier, feminism, ACT - Acceptance and Commitment Therapy, NVC - Nonviolent Communication, religion, kvinnohistoria, Coco Chanel, älskar choklad, snittblommor, äta och laga mat.

Läs mer om meditation på min webbplats:
www.mantrameditation.se

Signahl finns också på LinkedIn, Facebook, Twitter och Instagram. Adda mig gärna!

NSA – National Speaker Association Sweden – Talarföreningen i Sverige 

Jag är medlem i NSA – National Speaker Association Sweden – Talarföreningen i Sverige. 

Läs mer om NSA – Talarföreningen i Sverige:
www.talarforeningen.se

Arbetslycka

Tillsammans med ett gäng kompetenta kollegor driver jag #arbetslycka där vi ger dig din psykosociala skyddsutrustning genom utbildning i konflikthantering, personlig effektivitet, stresshantering, motivationskunskap och hantering av härskartekniker vid diskriminering.  

Läs mer om #arbetslycka:
www.arbetslycka.se


Få ett smakprov av Signahl

Hur är en föreläsning med Signahl? Tråkig? Rolig? Lärorik? Eller bara sådär underbar? Titta gärna på videon nedan!