¨

Föreläsning mångfald - Besvärligt Härligt!?

Mångfald är ett ämne som ligger mig mycket varmt om hjärtat. Genom åren har jag föreläst i ämnet inför åtskilliga företag och organisationer. Jag erbjuder ett väl genomarbetat och uppdaterat material i ämnet. Kontakta mig omgående (till höger) för tidsbokning eller vid ytterligare frågor. Nedan kan du läsa mer om hur jag behandlar ämnet mångfald eller se ett videoklipp från en föreläsning.

Frågorna kring mångfald är många. Jag hoppas på att kunna förmedla en bild av mångfald med insikter i ämnet som berikar dig.

Är mångfald en rättighetsfråga eller lönsamhetsfråga – eller både och? Får man skratta åt rasister? Var är egentligen jämställdhet? Vad har HBT med jobbet att göra? Är religion en aktuell fråga i Sverige? Vad betyder de moderna orden normkritik och intersektionalitet? Är det skillnad på att bemötas och mötas? Finns det verkligen lagar och forskning inom dessa områden? ”Annan” etniskbakgrund – annan än vad?

Genom att dela med sig av egna erfarenheter och backa upp med forskning får deltagarna en förståelse för möten mellan människor och hur dessa kan gå både rätt och fel. Lite fakta, lite historia och många funderingar.
Charlotte Signahl

Telefonnr: +46 707 75 44 68

E-postadress: charlotte@signahl.se

Kontakta oss

Fyll i namn, e-post samt ditt meddelande och skicka sedan formuläret så kontaktar vi dig inom kort.

KUNDOMDÖME

blabumtmr

Anna x, ABC

KROKBEN OCH UTSTRÄCKTA HÄNDER

Gratis e-bok att ladda ned

Ladda ned nu